3-delig pak / trouwpak / TheGarrison.nl

3-delig pak / trouwpak / TheGarrison.nl

3-delig pak

Zoek jij een 3-delig pak? Dan bieden wij jou meerdere prachtige 3-delige pakken voor een goede prijs. TheGarrison is begonnen met het aanbieden van 3-delige pakken naar aanleiding van de hitserie Peaky Blinders. In de serie zie je onder anderen Thomas Shelby in een keurig 3-delig pak met opvallende accessoires. Zoals een Pocketwatch en een flatcap. Maar uiteraard zijn de 3-delige pakken die wij aanbieden op TheGarrison.nl niet alleen voor de Peaky Blinders Liefhebber.

3-delig pak voor een goede prijs.

Om jou te voorzien van een mooi 3-delig pak voor een goede prijs. Hebben we meerdere stijlen uitgezocht. Je vind dus pakken in de 1920 stijl. Maar ook een 3-delig pak voor zakelijke gelegenheden vind je bij TheGarrison.nl


3-delig pak voor trouwerij

Zoek jij een mooi pak voor een trouwerij of ga je zelf trouwen. Dan is een 3-delig pak met onder andere een Gilet, pantalon en Colbert een hele investering. Ga je naar een winkel dan lopen de prijzen voor trouwpakken erg op. Veel mensen kiezen daarom voor een trouwpak van TheGarrison.nl, aangezien je voor een mooie prijs een prachtig pak hebt.

Wat als de maat niet klopt?

Uiteraard wil jij verzorgt en wel voor de dag komen. Daar hoord een goed passend pak natuurlijk ook bij. Veel mensen gaan daarom naar de winkel om een pak te laten aanmeten. Waardoor de aankoop in die winkel ook direct een stuk duurder wordt.

Wanneer je een pak koopt via TheGarrison.nl en de maat is niet juist. Is er altijd een mogelijkheid tot retourneren. Is de maat bijna goed, maar zijn er nog wat aanpassingen nodig? Breng hem dan gewoon naar je plaatselijke kleermaker. Zij kunnen hem voor een klein bedrag bijna altijd perfect op maat maken. Zo profiteer je van een perfect 3-delig maatpak voor een goede prijs.

 

Waarom kan TheGarrison zo goedkoop leveren?

TheGarrison.nl is een webshop zonder winkel. Wij hebben dus geen winkelkosten. Alles wat bij ons besteld wordt, leveren wij rechtstreeks vanaf de leverancier. Waardoor wij ook geen opslagkosten hebben. Heeft u verder nog vragen? stel ze gerust via info@thegarrison.nl