driedelig-pak-cavani

3 delige pakken - Cavani - slim fit

3 delige pakken

Ben jij op zoek naar 3 delige pakken, dan ben je bij TheGarrison aan het juiste adres. Je vindt bij TheGarrison namelijk prachtige 3 delige pakken van het merk Cavani.

Omdat de 3 delige pakken van Cavani erg goed geprijsd zijn. Kan jij gerust een pak uitzoeken zonder dat je veel geld kwijt bent. Cavani maakt namelijk prachtige tweed suits. Welke erg goed geprijst zijn.

Je betaald nog geen €200,- voor bijvoorbeeld deze onderstaande 3 delige pakken van Cavani.

Driedelig pak Cavani – Navy Tweet Suit

Cavani heeft een aantal prachtige 3 delige pakken voor een scherpe prijs.

Dit 3 delige pak van Cavani bestel je al voor €199,- euro. Dat is niet veel voor een pak die uit een pantalon, gilet en colbert bestaat. Daarnaast zit het pak erg stevig en voelt kwalitatief erg goed aan.

Het pak is afgewerkt met een mooie spelt van Cavani. De spelt is links bovenaan de colbert bevestigd.

 

Door dit soort kleine afwerkingen komt het pak chique over en wordt het ook veel gedragen op trouwerijen.

Door de stof die word gebruikt bij dit pak oogt het pak stevig en zit het lekker warm in de winter. Het is namelijk een samenstelling van 80% polyester en 20% wol.

Driedelig pak – Grey Navy Suit

Daarnaast hebben wij bij TheGarrison.nl nog een pak die geweldig past in de driedelige pakken collectie van Cavani. Het gaat hier om de Grey Navy Suit. Een prachtig driedelig pak welke vanzelfsprekend ook voorzien is van een pantalon, gilet en colbert.

Ook dit pak is afgewerkt met een mooie spelt links bovenin. Dit driedelige pak is gemaakt van 90% polyester en 10% wol en oogt chique, maar wordt ook veel gedragen in de 1920 stijl en de Peaky Blinders look. Werk je dit pak af met een pocketwatch en Cap van het Merk Peaky Blinders. Dan heb jij de perfecte Peaky Blinders outfit en heb jij straks Thomas Shelby als bijnaam.

3 delige pakken slimfit

Nagenoeg alle 3 delige pakken van Cavani zijn ondanks de lichte 1920 tint. Toch echt van deze tijd. Het zijn mooie getailleerde pakken(slim fit).

Wil jij weten of jouw juiste maat er ook tussen zit. Kijk dan even in onze matentabel.