3-delig-pak

Driedelig pak / zakelijk of casual?

Driedelig pak

Prachtig toch een mooi driedelig pak. Maar wanneer draag je een driedelig pak nou eigenlijk? Zakelijk, casual of bij zakelijke gelegenheden.

In 1920 liepen niet alleen de Peaky Blinders elke dag strak in pak. Daar liep iedereen er strak bij.

Tegenwoordig zie je het steeds meer terug in het straatbeeld, Maar een pak word toch vaak in een zakelijke of feestelijke gelegenheid gedragen.

Mannen met een driedelig pak stralen klasse en stijl uit. Doe dus ook eens gek en zoek een outfit die je wat vaker aan kan.

 

Driedelig pak Navy Blue pinstripe

Dit prachtige pak is een echte klassieker in de 1920 stijl. Volledig in een nieuw jasje, het pak is volledig slim fit en de Gilet is Double Breasted.

Het pak bestaat uit een Gilet, pantalon een colbert en een hanky. Hij is navy blue met pinstripes. Dit pak is echt 1920 Peaky Blinders Maffia stijl.

Met dit driedelig pak trek jij gegarandeerd de aandacht!

Driedelig pak aankleden met accessoires

De ultieme accessoire om jouw 3-delige pak aan te kleden is altijd nog het zakhorloge. Het zakhorloge is mooi te bevestigen aan de je gilet.

Driedelig pak voor trouwerij

Heb jij binnenkort een trouwerij van een vriend of familie? Dan is een mooi pak zeker een musthave!

Wat is nou mooier dan een onderscheidend pak volledig in 1920 stijl. Even een keer iets anders dan het pak dat je dagelijks naar je werk aan hebt.

Bij TheGarrison.nl bieden wij 3-delige pakken in allerlei verschillende maten, kleuren en stijlen.

Kijk eens rond in onze samengestelde collectie en order your suit by order of the Peaky Blinders.

 

Driedelig pak zakelijk

Zakelijk gezien kan het juiste pak net het verschil maken. Spreek jij onder werktijd veel mensen in pak. Dan kan jij er nog net wat beter bij lopen met een driedelig pak. In welke branche je ook zit. Een pak heeft gewoon de ultieme uitstraling. Zo heeft Bart van BBQ shop turndontburn zelfs af en toe een pak aan en krijgt hij daar enorm veel goede reacties op!

De Navy Blue Pinstripe is een prachtig 3-delig pak die heel goed zakelijk gedragen kan worden.

 

Driedelig pak bestellen

Wil jij een mooi driedelig pak bestellen? Dan hebben wij een prachtig aanbod bij TheGarrison.nl. Kies jouw maat en bestel. Zit het pak niet helemaal goed? Dan kan je hem gewoon weer retourneren.