heren-kostuum-bestellen

Een heren kostuum bestellen als een baas!

Hoe zit jij deze kerst aan het kerstdiner? Blijf je zitten in je kerstpiama of ga je voor een echte bazen outfit?

Een bazenoutfit zoals Thomas Shelby uit Peaky Blinders? Of zit jij er liever als een heren kostuum zoals Harvey Specter uit de serie suits? Waar je ook voor kiest, een ding is zeker. Je hebt stijl!

Maar hoe vindt je een passend kostuum in 2020. In het jaar van Coronaregels en mondkapjes.. Waardoor je soms liever niet naar een winkel gaat. De een om verspreiding te voorkomen. De ander omdat hij de regels helemaal zat is.. Hoe dan ook. Soms is het gewoon makkelijk om je kerstoutfit online te bestellen en zonder gedoe gewoon thuis te passen.

Een heren kostuum online bestellen

Gelukkig leven we momenteel in 2020, waar online bestellen een gouden optie is. Maar toch zijn er veel vragen bij het online bestellen van een heren kostuum.

Bij TheGarrison zijn we volledig gefocust op online en doen we elke dag ons best om onze services, ondanks een gemiddelde score van 9.6 op trustpilot. Steeds verder te verbeteren.

Inmiddels hebben we meer dan 6000 tevreden klanten aan een perfect passend heren pak geholpen zonder een fysieke winkel waar je kan passen en leggen we jou graag uit waar je op moet letten als je online een pak besteld.

Een goede en snelle klantenservice

Wanneer je een driedelig heren kostuum gaat bestellen. Hoop je dat hij in 1 keer goed zit. Bij veel webshops moet je met een meetlint aan de haal om erachter te komen wat je maat is. Zelfs daarna zit het niet altijd perfect. Het is dus belangrijk dat de klantenservice snel en correct reageert wanneer je pak niet helemaal zit zoals gewenst.

Maatadvies confectiematen

Veel heren kostuums worden verkocht in confectiematen. Het mooie van confectiematen is dat een confectiemaat goed te berekenen is door middel van je lengte en gewicht. Daarom hebben we een matentool ontwikkelt waar je dit gemakkelijk mee kan doen. Want wanneer je een heren kostuum online gaat bestellen. Is het heerlijk als je snel weet waar je aan toe bent. Bekijk onze heren kostuums en klik op de button maat berekenen om te zien wat jouw maat is.