Een heren kostuum kopen online

Een heren kostuum kopen online

Online een heren kostuum kopen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Ondanks dat je van allerlei redenen kan bedenken om toch naar de winkel te gaan. Geven wij je graag advies en tips over hoe je de aankoop van een kostuum gemakkelijk online laat verlopen en vooral hoe je hier een leuke ervaring van kan maken!

Trouwkostuum of zakelijk kostuum?

Voor welke gelegenheid je ook een kostuum nodig hebt. Er is altijd een manier om je online aankoop op een leuke manier te laten verlopen. Zo zijn er veel voorbeelden van mensen die het voordeel van online bestellen van een kostuum inmiddels hebben ondervonden en zelf net zo’n fijne ervaring hebben bij het kopen van een kostuum online, dan het kopen in de winkel.

 

 

Waarom zijn mensen zo tevreden?

Hierboven zie je de Trustpilot recensies van mensen die echt verrast zijn van het gemak van online bestellen.

Wij maken een heren kostuum online kopen een stuk makkelijker. Bij TheGarrison.nl kan je gemakkelijk je maat berekenen met een matentool en als de maat niet goed is, kan je gratis retourneren voor een andere maat via ons retour portaal.

Vaak komt deze maat precies overeen met de maat die je nodig hebt, maar aangezien niet iedereen dezelfde lichaamsbouw heeft kan het voorkomen dat het kostuum toch een maatje te groot of te klein uitvalt.

Wat als mijn kostuum niet goed zit?

Als je kostuum niet goed zit kan je 2 dingen doen om dit op te lossen.

  1. Je kostuum laten vermaken door een kleermaker: Een herenkostuum zit soms niet direct zoals jij dat wil. Zit je kostuum iets te ruim op sommige punten. Dan is het verstandig om je te laten informeren door een kleermaker. Bij elke levering van TheGarrison.nl zit een formulier met QR-code. Wanneer je die scant met je telefoon komen de beste kleermakers in jouw buurt naar boven in je telefoon. Laat je door de kleermaker adviseren door het pak aan hem te laten zien. Vaak kan hij hem perfect sluitend maken en heb je voor een lage prijs toch een op maat gemaakt kostuum. 😉
  2. gratis retourneren via ons retour portaal: Via het retour portaal kan je aangeven of je wil ruilen voor een andere maat, geld terug wil ontvangen, of een cadeaubon wil ontvangen. Dit kan je per artikel aangeven. Daardoor kan je ook het ene artikel ruilen en voor het andere artikel geld terug ontvangen. Het makkelijke van dit systeem is dat je niet opnieuw een bestelling hoeft te doen, maar dat je bij binnenkomst van de retour direct een kleinere of grotere maat opgestuurd krijgt. Je hebt daardoor soms al binnen 2 dagen een nieuwe maat in huis zonder extra verzendkosten of retourkosten te betalen.

 

Tips voor het online kopen van een trouwpak

Ga jij binnenkort trouwen en ga je een trouwkostuum kopen? Dan wil je daar natuurlijk wel een leuke ervaring van maken. Samen met je vader of met je vrienden je trouwpak uitzoeken is toch altijd wel een geweldige ervaring. Je gaat dan naar de winkel en je vader of vrienden zitten in de winkel toe te kijken welk trouwkostuum het best bij jou past.

Maar wat nou als je dit eens over een hele andere boeg gooit. Geen winkelbezoek met de mannen. Maar een geweldige gentlemens experiënce!

Organiseer een gentlemens suitup evening!

Een Gentlemens suitup evening is gaaf om te organiseren als bruidegom. Maar ook zeker als vriendengroep van de Bruidegom.

Dus als jij houd van een echte mannenavond helpen je graag een handje om het over een hele andere boeg te gooien! Geen winkelbezoek met de mannen. Maar een avond die de jij als aanstaande bruidegom samen met je vader of/en vrienden niet snel zullen vergeten.​

Stuur de aanstaande bruid een avondje de deur uit met de vrouwen en bouw de toko om tot een heuze gentlemens corner, bestel een paar goede flessen whiskey of een paar goede speciaal biertjes en uiteraard een paar prachtige pakken. Want aangezien je bij TheGarrison.nl gewoon kan retourneren wat je niet wil houden, is het mogelijk om de pakken te bestellen die jij gaaf vindt en alleen te houden wat bij je past!

Zo kan je meerdere heren kostuums, stropdassen, pocketwatches enz. bestellen en de perfecte outfit uitzoeken. ​​​

Een heren kostuum kopen online

Tips voor het organiseren van een suitup evening

  1. Bereken de maat of maten via de maatadvies
  2. Bestel de pakken in een combideal met 15% korting met kortingscode ”COMBIDEAL” minimaal 4 pakken.
  3. Zorg voor een leuke aankleding of laat dit verzorgen. (Tip: Peakyhats.nl)
  4. Zorg eventueel voor goede whiskey en sigaren.
  5. Plan de volgende dag vrij. 😉

Voordeel van een zakelijk pak online bestellen

Ga jij toch voor een zakelijk pak? Dan kan je veel voordeel halen uit online bestellen. Je kunt namelijk een hoop tijd besparen door je zakelijke pakken online te bestellen. Kostbare tijd waarin jij een hoop werk kan verzetten. Je hoeft niet naar de winkel. Betaald geen parkeerkosten en kan het zelfs op de zaak laten bezorgen.​

Tenzij je tijd genoeg hebt om naar de winkel te gaan is online een heren kostuum kopen dus een erg goede keus.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​