heren-pak-bestellen

Heren pak bestellen, morgen in huis

Een heren pak bestellen lijkt soms een hele klus. Er is zoveel keus, maar waar moet je nou allemaal op letten bij het online bestellen van een kostuum. We leggen je uit hoe jij snel en gemakkelijk een mooi pak kan bestellen zonder gezeur.

Ik wil een heren pak bestellen, waar moet ik op letten?

Voordelen als vandaag besteld de volgende dag in huis of gratis retourneren zij uiteraard belangrijk. Maar is dat genoeg bij het kopen van een heren pak?

De eerste vraag die mensen ons vaak stellen… Is een pak online kopen wel verstandig? Want wat als een pak niet goed past? De maat te groot of te klein? De broek te lang of te kort is? De mauwen te lang of te kort? Gelukkig hebben we voor al deze opstakels een oplossing. Het is lang niet altijd nodig, maar als dit soort opstakels zich voordoen zijn ze makkelijk te verhelpen. Verder meer daarover.​​

Zoek een betrouwbare webshop.​

Een betrouwbare webshop is zeer van belang bij het doen van een online aankoop. Zo zijn er een hoop dingen waar je aan kan zien of een webshop betrouwbaar is. Zoals een webshop keurmerk, een kvk nummer of btw nummer onderaan de website, of een goede review partner. Dat laatste punt is niet alleen belangrijk om te kijken of een webshop betrouwbaar is. Maar ook hoe betrouwbaar de webshop is. Door de meningen van anderen te lezen kan jij makkelijk voor jezelf bepalen of dit het een webshop is waar jij graag een aankoop zou willen doen.

1. Een goede klantenservices is van groot belang!

Het eerste waar je naar moet kijken is de klantenservice van een webshop. Om stressloos een pak te bestellen is het dus eerst zaak om op zoek te gaan naar een betrouwbare webshop die voor je klaar staat als je vragen hebt en die snel kunnen handelen als je pak niet goed zit. Kortom een snelle levering, maar ook een snelle ruil indien dat nodig is. Een goede en snelle communicatie is daarin van belang. ​

2. Goede en snelle communicatie

Wanneer jij een aankoop doet bij een bedrijf mag jij verwachten dat je goed geholpen wordt. Een goede communicatie is daarin erg belangrijk. Heb jij vragen over een bestelling of over de levering van je pak? Of wil je wat meer informatie over een 3-delig pak die je op het oog hebt. Gebruik dan die groene knop rechts onderin beeld. Je kan daar gemakkelijk al je vragen stellen via de chat. Deze chat word z.s.m. beantwoordt. We helpen je met al je vragen en zorgen, ook wanneer er eens iets niet goed gaat altijd voor een perfecte oplossing. Zodat jij onbezorgd je aankoop kan doen.

3. Hulp bij het bepalen van de juiste pakmaat

Dit is een vraag waarbij veel mensen afhaken wanneer ze een heren pak online willen bestellen. Vaak omdat er dan vooraf veel gemeten moet worden en je eigenlijk niet goed weet of je het allemaal wel goed meet.

We hebben daarom bij The Garrison een fijne matentool ontwikkeld. Met die matentool kan jij gemakkelijk je confectiemaat (pakmaat) berekenen.

4. wat als mijn pak niet goed zit?

Bij het kopen van kleding online kan het voorkomen dat het niet direct goed zit. Gelukkig kan dat bij een heren kostuum makkelijk opgelost worden. Je kan hem bijvoorbeeld gemakkelijk laten vermaken bij een kleermaker. Wellicht zit jouw heren pak niet helemaal naar wens? We hebben daarom wat problemen en oplossingen onder elkaar gezet.

Wat kan je doen als je pantalon niet goed zit?

  • Pantalon te strak bij taille: De bovenste rand is gemakkelijk een apar cm. uit te leggen door een kleermaker. Daarnaast is het eventueel nog mogelijk om de knoop te verzetten waardoor je wat extra ruimte krijgt bij de taille.
  • Pantalon te kort: Is je pantalon te kort? Geen zorgen! De pijpen zijn naar binnen geslagen. Wanneer de broek te kort is kan een kleermaker hem los maken en verder naar buiten leggen waardoor hij langer wordt.
  • Pantalon te lang: Is je pantalon te lang? Ook dat is makkelijk op te lossen. Een kleermaker kan deze makkelijk innemen. Zodat hij perfect op lengte is.

Wat kan je doen als je colbert niet goed zit?

  • Colbert te wijd: Sluit de colbert niet goed aan? Dan is het mogelijk om deze iets te laten innemen door een kleermaker. De colbert kan aan de zijkant of bij de naald aan de achterkant nog iets ingenomen worden om hem beter te laten aansluiten. Vaak is het verstandig de colbert door een kleermaker te laten bekijken en je te laten informeren wat de beste optie is.
  • Mauwen van de colbert te lang: Zijn de mauwen van de colbert te lang. Dan is dit op dezelfde manier op te lossen dan de broekspijpen van een pantalon. Een kleermaker kan ze gemakkelijk innemen tot de perfecte lengte.
  • Mauwen van de colbert te kort: Zijn de mauwen van de colbert te kort. Deze kunnen vaak nog iets uitgenomen worden. Doordat het eind van de mauw naar binnen is gelegd kan deze los gemaakt worden en naar buiten uitgelegd worden door een kleermaker.

Wat kan je doen als je gilet niet goed zit?

  • Mijn gilet sluit niet goed aan: Naar bovenstaande informatie te hebben gelezen had je het vast al wel verwacht. Maar ook de gilet is te vermaken. Als hij niet goed aansluit kan je hem gerust iets laten innemen. Het innemen van een gilet is vaak geen enkel probleem.
  • Mijn gilet is te krap: Een te krappe gilet is wat lastiger. Uiteraard zou een sportschoolabonnement invloed kunnen hebben. Maar zit hij echt te krap dan is het beter om de gilet of het gehele pak te ruilen voor een grotere maat.
Heren pak bestellen, morgen in huis

Afspraak maken met een kleermaker om je heren pak te vermaken kan via de onderstaande barcode. Je kan de barcode scannen met je telefoon of erop klikken om de beste kleermakers bij jou in de buurt te vinden.

 

 

4. Geen stress door lange levertijden

Wellicht ken je het wel. Je hebt een nieuwe kleding nodig voor een bruiloft of officiële gelegenheid. Maar door je drukke leven kom je er op het laatste moment achter dat je nog snel een pak moet regelen.

Gelukkig zijn er net als bij ons genoeg webshops die uit voorraad kunnen leveren en snel kunnen versturen. Bestel je bij ons een heren pak uit voorraad? Dan versturen we dezelfde dag of de volgende dag. Bestel je op tijd, dan kan je jouw pak de volgende dag in huis hebben.​​​​​​​​​ Daarnaast is het altijd prettig als je besteld bij een website welke je voorziet van een Track and trace code. Zodat je altijd en overal je verzending kan checken.