geld-verdienen-als-barbershop

In stijl extra geld verdienen als Barbier

Vraag jij je wel eens af wat je nog kan doen om wat extra geld te verdienen? Misschien ben je Barbier en wil je wat extra inkomsten voor jezelf genereren. Of heb je zelf een Barbershop en wil je naast het knippen en de bijproducten nog een extra inkomstenbron hebben om je omzet te verhogen.

Waarom zou je geen gebruik maken van wat je in huis hebt en extra geld verdienen, door de geweldige authentieke kledingstijl die bij een Barbier hoort promoten? Kledingstijl waar je zelf enthousiast over bent en waar jouw collega’s of personeel de hele dag in rondloopt. Daarom hebben we bij TheGarrison.nl nagedacht over hoe je dit goed kan doen en zijn we met een geweldig concept gekomen, die er voor zorgt dat je extra geld kan verdienen door onze authentieke kledingstijl te promoten.

We hebben veel Barbershops en Barbieren als klant en horen veel dat hun klanten enorm enthousiast zijn over hun kledingstijl. Daarom hebben we een platform gemaakt waar je gemakkelijk een account kan aanmaken en vervolgens een persoonlijke link kan genereren die doorverwijst naar TheGarrison. Wanneer mensen via die link bij TheGarrison terecht komen en een aankoop doen, verdien jij geld. Je ontvangt bij het aanmelden ook direct een persoonlijke kortingscode in je account die je aan mensen kan geven om te bestellen. Zo kan jij mensen extra enthousiast maken om een aankoop te doen.

tweed-suit

Hoe verdien ik extra geld als barbier?

Als barbier ben jij veel in gesprek met je klanten. Veel klanten vinden de stijl van een barbier geweldig en zijn daarom op zoek naar een shop voor een goede outfit! Hier kan jij het verschil maken en geld verdienen als ambassadeur van onze stijl!

Moet je hier veel voor doen, of zelf geld investeren? Nee, dat hoeft zeker niet. Het mooie aan ons concept, is dat je enthousiaste mensen door kan verwijzen via jouw eigen persoonlijke link. Wanneer ze na zo’n doorverwijzing een aankoop doen. Ontvang jij 8% van het aankoopbedrag! Het enige wat je dus nodig hebt is een telefoon met de app om de link door te sturen en om je verkopen bij te houden. Natuurlijk is het wel handig dat je zelf in stijl loopt. Zodat mensen enthousiast worden van je outfit en je ze makkelijker kan verwijzen.

Extra inkomsten voor mijn Barbershop

Ben jij eigenaar van een Barbershop en op zoek naar extra inkomsten? Dan kan je er voor kiezen om je barbieren in te zetten om mensen enthousiast te krijgen voor de stijl. Maak een account en een eigen link aan waarmee je mensen kan door verwijzen naar de website. Je kan er zelfs voor kiezen om flyers of een staander in je wachtruimte te zetten met jullie persoonlijke QR-code. Zodat mensen onder het wachten door de website kunnen scrollen en al enthousiast worden voor ze in de stoel zitten. Heb je een account aangemaakt, vraag ons dan naar een originele kortingscode. Zodat wij een kortingscode met de naam van je bedrijf kunnen aanmaken. Zo kan je mensen nog stellen enthousiast krijgen.

Hoeveel geld kan ik extra verdienen als barbier?

Goede vraag! Je wil natuurlijk weten wat je kan verwachten. Om je een voorbeeld te geven maken we een berekening voor je. De meeste mensen die bij ons een aankoop doen. Kopen een 3-delig pak met overhemd en wat accessoires. Denk aan een stropdas, pocketwatch of schoenen.

De meeste bestellingen zijn daardoor al snel boven de €300,-. Wanneer je iemand hebt door verwezen en hij binnen 30 dagen een aankoop doet. Ontvang je €24,- euro voor die bestelling.

Stel dat je in een maand 10 mensen enthousiast krijgt die zo’n aankoop doen. Dan heb je €240,- euro extra verdiend. Daarnaast word er ook een maandbonus uitgekeerd als door jouw verwijzingen meer dan €3000,- per maand gekocht wordt. Je ontvangt dan nog €100,- bonus. Waardoor je al snel op €340,- per maand komt.

Ben jij enthousiast en zorg je voor veel succesvolle doorverwijzingen. Dan kan je dus ook meer geld verdienen.

Zet jij je team in om mensen te verwijzen, dan heb je dus meer kans om meer te verkopen en ga je dus ook meer verdienen.​​​​​​​​​

Extra tips om succesvol te worden

Wanneer jij hier actief aan de slag gaat kan het erg succesvol worden. Daarom geven we een aantal tips hoe je dit succesvol kan aanpakken.

  • Kleed jezelf in stijl om reacties op te roepen en ga daarop in.
  • Zijn ze opzoek naar de stijl die jij draagt of hebben ze binnenkort een bruiloft of andere gelegenheid. Geef dan aan dat ze ook even bij TheGarrison.nl moeten kijken en verwijs ze door met je eigen persoonlijke link en kortingscode.
  • Je kan ook een QR-code aanmaken om mensen te verwijzen. Gebruik de wachttijd in de wachtruimte om mensen te laten shoppen. Plaats een staander, een poster of flyers met je persoonlijke QR-code en kortingscode in de wachtruimte zodat ze die kunnen scannen met hun telefoon.
  • Gebruik je kennissenkring en app simpelweg je eigen link en kortingscode door als mensen op zoek zijn naar een pak.
  • Gebruik je sociale media kanalen.
  • Wees creatief!

Hoe meld ik mij aan?

Wil jij je aanmelden en extra geld gaan verdienen als barbier. Meld je dan aan via de onderstaande button. ​​​​​​​Lijkt je het interessant om hiermee te beginnen maar heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via het chaticoon links onderin. 👍