Kostuums passend bij The Great Gatsby

Kostuums passend bij The Great Gatsby

Kostuums passend bij The Great Gatsby

De roman ‘The Great Gatsby’ is geschreven door de Amerikaanse auteur F. Scott Fitzgerald. In de zomer van 1922, tijdens de periode van de droogligging, speelt zich een verhaal af rondom mr. Gatsby. Voor velen speelt deze tijdsperiode nog tot de verbeelding en zeker de kledingstijl wordt door veel mannen nog beschouwd als stijlvol en chique. Je kunt er zeker een goede indruk mee maken, als je voor kleding kiest die in zekere mate aan deze kledingstijl refereert. Het is een stijl die eigenlijk nooit helemaal is verdwenen en ondanks dat het niet dagelijks in het huidige kledingbeeld is terug te vinden, zijn er tal van gelegenheden waar een dergelijke stijl nog perfect in het plaatje past.

Moderne varianten

Als series of boeken over oudere periodes je aanspreken, zal ook zeker de kleding blijven hangen in je verbeelding. Gelukkig zijn er tal van moderne varianten, die het mogelijk maken om alsnog een dergelijk pak of kostuum te bezitten, die je in de films of series gedragen ziet. Bij het kijken naar onder meer Peaky Blinders zal de uitstraling en kledingkeus van de karakters in de serie je zeker hebben aangesproken. Bij The Garrison is het mogelijk om een eigen exemplaar van dergelijke kostuums te bemachtigen. Er zijn hier diverse varianten beschikbaar en je kunt zelf kiezen welke het beste bij je hedendaagse kledingstijl past. Ook jij kunt zo klasse en macht uitstralen. Je bent immers altijd perfect gekleed in een outfit die overeenkomt met de stijl uit Peaky Blinders. De kostuums zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, zodat er zeker iets tussen zit dat perfect past.

Herbeleven van glorietijden

Bij The Garrison vind je een ruime collectie aan kostuums en pakken, die overeenkomen met de tijdsperiode waarin de serie Peaky Blinders afspeelt. Ook kun je hier inspiratie opdoen voor een outfit om geheel in stijl van The Great Gatsby te verschijnen bij evenementen, die met furore inspelen op deze tijdsperiode. Bezoek hiervoor bijvoorbeeld de evenementen bij de Peakyhats.nl om je even in een geheel ander leven te wanen en te beleven hoe het was gedurende de tijd van Speak Easy onder het genot van een verondersteld illegaal verkregen alcoholische drank. Hier kun je met bekenden jezelf even helemaal onderdompelen in de leefstijl van verloren tijden. Een tijd waar de kostuums stijlvol waren en zelfverzekerdheid uitstraalden.

3-delig Peaky Blinders outfit

Bestel vandaag nog een perfecte outfit om helemaal te stralen als voorheen. Kies hiervoor een 3-delig Peaky Blinders outfit, dat is opgebouwd uit 3 delen. Een prachtig Tweed Vintage ruitjespak bestaat uit een blazer, een gilet en een broek, gemaakt uit Tweed met een gestructureerd ruitmotief. De pakken zijn allemaal op maat gemaakt en verkrijgbaar in ontwerpen met contrasterende afwerking. De modellen zijn te vinden tussen Slim en Regular Fit, dus er zit altijd wel iets tussen dat perfect zal aansluiten bij de contouren van je lichaam. Je realiseert hiermee perfect de Peaky Blinders look en zult menigeen versteld doen staan als je zo verschijnt bij formele gelegenheden, zoals bruiloften, proms of feesten.

Trouwen als Great Gatsby

Een 3-delig Peaky Blinders outfit is een perfecte look voor elke bruiloft. Als je dus van plan bent om te gaan trouwen en je fascinatie ligt helemaal in deze tijdsperiode, dan is het zeker de moeite waard om deze look te overwegen. Je zult er zeker een heuse statement mee maken en iedereen imponeren. En je trouwdag is geen beter moment om dit mogelijk te maken. Bij The Garrison kun je kiezen uit diverse fraaie modellen en er zit zeker iets tussen wat uitstekend bij de trouwjurk van je aanstaande bruid zal passen. Jullie kunnen zo even waarlijk in een andere wereld stappen, van stijl, gratie en verwondering. Elke bruiloft wordt zo een waar succes en een beleving om nooit meer te vergeten. Bekijk de verschillende fraaie outfits en maak een keuze die het beste bij jouw unieke stijl aansluit.

Accessoires bij kostuums

Of je nu een feest met een thema in de tijdsperiode van Peaky Blinders geeft, of wilt stralen op je bruiloft, passende accessoires maken het geheel helemaal af. Naast een stijlvol 3-delige outfit, die je even het gevoel van Great Gatsby geeft, mogen zeker een zakhorloge of een Peaky Blinders Cap niet ontbreken om het geheel af te maken. Geniet van een heerlijk glaasje Whisky met je vrienden en doe dit geheel in stijl door de Whisky te serveren in fraaie glazen en karaffen. Kies voor een chique heupfles om nog verder te genieten van je drankje en versier je blouse met manchetknopen of een vlinderdas. In het zakje van je gilet kun je bovendien nog fraai het zakhorloge plaatsen. Waan jezelf in een tijd van Speak Easy waarin alcohol illegaal was en geniet extra van de drankjes die je nuttigt.

Kostuums passend bij The Great Gatsby

Overhemden voor strakke look

Mooie overhemden mogen uiteraard niet ontbreken om je outfit compleet te maken. Een goed passend overhemd in een mooie kleur, zorgt ervoor dat je look geheel af wordt gemaakt. Bij The Garrison kun je kiezen uit verschillende modellen en stijlen. Kies geruite, gestreepte of egale overhemden om indruk te maken met je outfit. Er zijn overhemden met een ronde boord in Engelse stijl, maar ook standaard kraag, in verschillende kleuren. De overhemden staat prachtig bij de 3-delige Peaky Blinders outfits en maken je stijl helemaal af. Je kunt de mouwen bovendien nog versieren en pimpen met fraaie manchetknopen. Zo straal je werkelijk het zelfvertrouwen uit dat mannen in die tijd van nature hadden, juist door de fantastische kleding waar ze zich goed in voelden.