the-parlour-loterij

Peaky Blinders The Parlour

Peaky Blinders The Parlour

The Parlour is het hoofdkwartier van de Shelby Familie en de leden van the Peaky Blinders. Het is gelegen aan Watery Lane en word ook gebruikt als gokhal.

In de Parlour staat een kolenhaard, een kleine keuken en een gedeelte die is open gesteld om gokhal te creëren. Ook zijn er aparte ruimte’s waar Thomas, John, Arthur en Polly hun kantoren hebben.

De gokhal bruist van activiteiten en er staat een enorm schoolbord. Op dat schoolbord worden weddenschappen en kansen uitgeschreven.

Staatslot kopen

Wil jij een staatslot kopen? Dan kan dat tegenwoordig in Peaky Blinders Stijl. Net als in de serie, heeft TheGarrison.nl ook The Parlour. Waar jij loten kan kopen. Het mooie van Gokhal The Parlour is dat je niet één, maar alle loterijen op een rijtje hebt. Je ziet in een oogopslag welke acties er zijn, of het een los lot is of een abonnement, of er geld naar een goed doel gaat en hoeveel % er dan naar het goede doel gaat, of het belastingvrij is en ook erg belangrijk: Hoe groot je winkans is!

Steun het goede doel

In de serie the Peaky Blinders is de gokhal the Parlour uiteraard illegaal. Uiteraard is the Parlour van TheGarrison dit niet. Je kan hier zelfs het goede doel steunen door loten te kopen. Je kunt zelf kiezen hoeveel je zelf wil willen en hoeveel % er naar het goede doel gaat. Je kunt kiezen voor 0%, voor boven de 15% en voor boven de 50%. Zo kan jij zelfs als Peaky Blinder wat goeds doen voor de wereld.

Losse Loten of Abonnement

We geven jou de kans om zelf te bepalen hoe jij je loten wil kopen. Het kan via een abonnement. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je liever los je loten koopt. Zo houd jij de regie en kan jij zelf bepalen of jij lid word, of dat je de kans een keer pakt!