Driedelig-tweed-pak-cavani

Trouwen in peaky blinders style

Trouwen in Peaky Blinders style

Tegenwoordig gebeurt het steeds meer, trouwen in Peaky Blinders style. Mensen zijn geïnspireerd door de prachtige stijl van de jaren 1920.

Peaky Blinders stonden er om bekend altijd perfect gekleed te zijn in driedelig pak. Netjes afgemaakt met een chique pocketwatch en een Peaky Blinders Cap

De laatste jaren zie je niet zoveel driedelige pakken meer op straat. Maar tegenwoordig komt het steeds meer terug.

Heb jij normaal gesproke geen goede reden om in driedelig pak te lopen? Dan is het toch geweldig om jullie meest speciale dag, in een prachtig driedig pak te lopen. Volledig afgewerkt met een mooie pocketwatch. Daarnaast kun je al jullie gssten ook de kans geven om er een dag zo bij te lopen.

Peaky Blinders Tweed Suits

Bij TheGarrison bieden we een aantal prachtige geruite Driedelige pakken. Ook wel tweed suits genoemd.

En vind je het te exteem om je bruiloft een Peaky Blinders titel te geven. Dan kun je deze pakken ook gerust gebruiken zonder alle Peaky Blinder elementen.

Deze prachtige pakken worden heel veel gebruikt op bruiloften.

 

Driedelig pakken Cavani

Bij TheGarrison hebben we een aantal erg mooie driedelige pakken van het merk Cavani. Al deze pakken zijn compleet met Pantalon, gilet en colbert. Daarnaast zet Cavani de puntjes op de I en is het driedelige pak van Cavani afgemaakt met een reverspin.

Cavani is een prachtig merk, welke zich erg bezig houden met details. Daarnaast is een driedelige pak van Cavani erg betaaldbaar.

Betaalbaar driedelig pak

Veel driedelige pakken zijn erg duur. Ga jij op zoek naar een driedelig pak. Dan kom je al snel terecht in een dure zaak. Voor je de deur uit loopt ben je vaak een hoop geld kwijt.

Een driedelig pak van Cavani is bij TheGarrison.nl erg betaalbaar. Dit komt voornamelijk omdat het merk Cavani erg redelijke prijzen handteerd. Maar daarnaast heeft TheGarrison alleen een webshop en geen winkelpand. Dit scheelt enorm in de kosten. Zodat we jou een prachtig driedelig pak van Cavani voor een goede prijs kunnen leveren.