Belangrijke informatie over je bestelling

In het kort een paar belangrijke punten die je moet lezen voor je gaat passen.

Maatvoering:

Zeer belangrijk: In de meeste pakken staan Engelse maten. Dat betekent dat wanneer je bijv. een maat 50 hebt besteld. In het pak maat 40 staat. Maat 40UK is maat 50EU Hieronder vindt je de maten tabel.

UK

34

36

38

40

42

44

46

48

50

52

EU

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

Broekmaat

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46


Wat te doen als je pak niet past?

Met deze opties zorg jij voor een perfect zittend pak zonder teveel moeite!

  1.  Ruilen voor een andere maat. (Gratis)
  2.  Laten vermaken door een kleermaker (kosten kleermaker)
  3.  Los deel ruilen voor een andere maat. (€10,- in het retourportaal)

Vind de beste kleermakers bij jou in de buurt via deze link.

Pak of los deel ruilen?

Je kan gemakkelijk ruilen via ons retourportaal. Kom je er na het passen achter dat je pak of een deel van het pak te groot of te klein is. Vraag dan gemakkelijk een ruiling aan via ons retour portaal. Je kan ruilen voor hetzelfde pak in een andere maat of een totaal ander artikel.

Hoe lang duurt een ruiling:

Het ruilen voor een compleet pak is gratis. Ruil je een compleet pak voor een pak uit voorraad. Dan wordt het pak al verstuurd wanneer jij je retour inlevert bij het pakketpunt. Je hebt de ruiling uit voorraad meestal binnen 1 tot 3 werkdagen na het inleveren in huis. 

Een los deel ruilen mogelijk?

Ja, via ons retourportaal kan je ook kiezen om een retour aan te maken voor één of meerdere losse delen. Een ruiling voor een los deel kost €10,-. In verhouding is losse delen van een pak inkopen duurder dan complete pakken. Wij vragen dus €10,- vergoeding om een deel van deze extra kosten te dekken. Hierdoor kan jij zorgen dat je pak uit de perfecte maten bestaat.

Retourneren alleen via ons retourportaal!

Wil je een bestelling retourneren, dit kan binnen 14 dagen na ontvangst, snel en gemakkelijk via ons retourportaal. Zorg dat je de retour via het retourportaal aan maakt. 

De kosten van een retour vindt je terug in ons retourportaal. Voor retourneren wordt een retourbedrag in rekening gebracht. Ruilen voor een andere maat of artikel is altijd gratis. Mits het om een los deel gaat. 

Ga via deze link naar ons retourportaal