fbpx

Nederlandse loterij

Zit jij te overwegen om een lot in de loterij te kopen? Dan wil je wel zeker weten dat je de juiste loterij kiest. Er zijn in de Nederlandse loterij een heleboel verschillende loterijen waar jij aan mee kan doen. Maar wat vind jij nou belangrijk aan een loterij.

Normaal gesproken denk je hier niet direct over na. Er is normaal gesproken vaak maar één ding waar de meeste mensen over nadenken. Dat is vaak hoeveel kan je er mee verdienen en wat kan ik er mee doen. Wanneer ik een groot geldbedrag win, wat kan ik er dan allemaal van kopen? Maar is het niet handig om eens de voor en nadelen van elke loterij naast elkaar te leggen.

Natuurlijk kan jij elke maand een lot kopen en vol voor de 20 miljoen gaan. Maar wellicht is het eens een idee om een lot te kopen met iets kleinere winsten maar met grotere winkansen. Daarom heeft TheGarrison.nl een Loterij vergelijker

Loterij vergelijker

TheGarrison.nl is een website gebaseerd op de tv-serie The Peaky Blinders. Aangezien The Peaky Blinders als hoofdbusiness een Gambling room hadden. Hebben wij een Nederlanse Loterij vergelijker geïntegreerd.

Voordelen Nederlandse Loterij vergelijker

Wat is nou jouw voordeel aan een loterij vergelijker? We zetten alle voordelen even in het kort op een rijtje.

 • Selectie van jouw wensen
 • Zelf instellen van Percentage wat naar goede doelen gaat
 • Mogelijkheid om voorkeur voor los lot of abonnement in te stellen
 • Alle belangrijke informatie in één oogopslag
 • Bij elke loterij vermelding van winkansen!
 • Selectie mogelijkheid voor belastingvrije loterijen

 

Welke Nederlandse loterijen worden vergeleken

Weet jij nog niet precies welke Nederlandse loterijen er allemaal zijn. Dan zetten we ze even voor je op een rijtje. Er zijn namelijk 6 loterijen die u kunt vergelijken. Genoeg kansen om een juiste loterij te vinden. Ondanks het allemaal loterijen zijn, die zijn gemaakt om met een beetje geluk veel geld te verdienen. Zijn ze allemaal wel verschillend. Aan jou om te kiezen waar jouw voorkeur licht.

 

Eurojackpot

Eurojackpot

Eurojackpot is een kansspel waarbij je voor 2 euro kans maakt op de Jackpot. Erg leuke loterij om aan mee te doen. Voor een klein bedrag kan je groot geld winnen. Wil jij weten hoe Eurojackpot precies werkt. Bekijk hem dan in de Loterij vergelijker. Wil jij meespelen met de Eurojackpot? Ook de loten kan je kopen via de Loterij vergelijker.

Leuke weetjes over de Eurojackpot:

 • De Jackpot is minimaal 10 miljoen euro.
 • Je hebt kans om 90 miljoen euro te winnen
 • Met €2,- maak je kans op de volledige jackpot
 • Hoe meer loten je koopt hoe meer kans
 • Elke vrijdagavond vindt de trekking plaats

 

Lotto

Lotto is natuurlijk een erg bekende loterij. De Lotto heeft al vanaf 1961 vergunning om de Lotto en het Cijferspel te organiseren. Ook is een mooi voordeel van de Lotto dat de opbrengsten naar aftrek van het prijzengeld volledig ten goede komen aan de Nederlandse sport en 18 andere goede doelen.

Wil jij meer weten over de lotto. Bekijk alle voordelen dan via de Loterij vergelijker.

Voordelen van Lotto

 • Ook bij lotto maak je voor €2,- euro kans op een flinke jackpot van 7,5 miljoen euro.
 • Met die €2,- maak je ook kans op van allerlei andere prijzen
 • Een lotto abonnee speelt automatisch met alle trekkingen mee
 • De laatste zaterdag van de maand is Super Zaterdag met 2 lotto trekkingen!
 • Voor €1,- extra speel je ook mee met het cijferspel. Hiermee maak je kans op €200.000 extra
 • Dit aanbod is enkel van toepassing indien u de laatste 6 maanden geen abonnement op de Lotto heeft gehad

 

nationale-postcode-loterij

Nationale postcode loterij

U een kans… Zij een kans. Een groene en rechtvaardige wereld. De Nationale Postcode Loterij gelooft dat dit haalbaar is. Daarom steunt de postcode loterij ruim 90 organisaties die onze wereld mooier maken. Meespelen in de Postcode Loterij is dan ook méér dan kans maken op een miljoenenprijs: het is meehelpen aan een betere wereld. Sinds de oprichting in 1989 is ruim 4 miljard euro geschonken aan mens en natuur. Bij de Nationale Postcode Loterij is de postcode het lotnummer.

Voordelen van de postcode loterij

 • Speel jij mee? dan is jouw postcode is jouw lotnummer
 • Grote winkans van is 1 op 7,0 in 2017
 • 50% van de inleg naar het goede doel

Kijk voor meer informatie over de Nationale postcode loterij ook in de loterij vergelijker

 

vrienden-loterij

Vrienden loterij

Winnen met je mobieltje! De VriendenLoterij is een van de drie Goede Doelen Loterijen. De VriendenLoterij steunt al meer dan 20 jaar goede doelen die werken aan de verbetering van gezondheid en welzijn in Nederland. Deelnemers kunnen zelf bepalen naar welk goed doel de helft van de lotprijs gaat. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 43 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen. Sinds 1998 is meer dan een half miljard euro aan goede doelen geschonken. Organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation ontvangen jaarlijks een bijdrage. Bij de VriendenLoterij is het mobiele nummer het lotnummer. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. Onze goede doelen én onze deelnemers.

Voordelen van de Vrienden loterij

 • Winnen met je mobieltje
 • Je mobiele nummer is het lotnummer
 • Grote winkans van 1 op 4,0

Ga voor meer informatie naar de Nederlandse Loterij vergelijker

BankGiroLoterij

Bankgiro loterij

Cultuur maakt je rijker! Nederland kent een rijke geschiedenis. Gelukkig zijn er tegenwoordig nog dagelijks veel kunstwerken en gebouwen overal in ons land te bewonderen. Het verhaal hierachter is van onschatbare waarde. Ook voor ons nageslacht. De BankGiro Loterij, de cultuurloterij voor goede doelen, vindt dit ook en steunt een groot aantal culturele organisaties die zich hiervoor inzetten. Ongeveer 600.000 Nederlanders spelen met de BankGiro Loterij mee. Zij maken kans op prijzen en steunen alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. De BankGiro Loterij kon dankzij haar deelnemers uit de inleg in 2013 62,5 miljoen euro bijdragen aan 70 topinstellingen die zich inzetten voor cultuur in Nederland. De helft van dat bedrag gaat naar organisaties zoals Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting DOEN, die op hun beurt podiumkunsten, beeldende kunst, festivals, cultuurprojecten en concerten ondersteunen. De andere helft gaat naar musea, molens en monumenten, zoals Rijksmuseum, Hermitage Amsterdam, Vereniging de Hollandsche Molen en het Fries Museum. Bij de BankGiro Loterij speel je mee met de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer + 2 volgletters.

Voordelen van de Bankgiro loterij

 • Kans op 1 miljoen
 • Een winkans van 1 op 3,8
 • De winnaars van de weekprijzen worden wekelijks bekend gemaakt

Voor meer informatie gaat u naar de Nederlandse Loterij Vergelijker.

Nederlandse loterij

Staatsloterij

De Staatsloterij is de loterij van Nederland met de grootste prijzenpot en de hoogste win kans. Onder het mom van ‘wat u ziet is wat u wint’ worden alle prijzen in de Staatsloterij vrij van kansspelbelasting uitgekeerd en doen alleen de verkochte lotnummers mee aan de trekking. De trekking van de Staatsloterij vindt altijd op de 10e van de maand plaats. Samen met de Koningsdagtrekking op 27 april, extra trekking op 1 juli, Gelukstrekking op 1 oktober en Oudejaarstrekking op 31 december. De Staatsloterij organiseert jaarlijks 16 trekkingen.

Voordelen van de Staatsloterij

 • Kans op de grootste prijzenpot van Nederland
 • De hoogste winkans!
 • Geen belasting!
 • Winkans van 1 op 2.0

Kijk voor alle voordelen en voor het vergelijken met de rest van de loterijen in onze Nederlandse Loterij vergelijker.

 


0 Comments

Geef een reactie

DutchEnglishGerman