Slide
Vandaag! 10% korting op alle pakken!! Code: GARRISON2023
Slide
Gratis verzending
Slide
Gratis retourneren
Slide
Voor 23:59 uit voorraad besteld, volgende werkdag verstuurd!

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij twijfelt over onze maatadvies op de site.
Bij twijfel raden wij altijd aan om bijvoorbeeld twee maten te bestellen. Stel er komt een maat 48/M uit de maatadvies en zelf heb je altijd een maat 46/S? Dan raden wij altijd om bijvoorbeeld een maat 46/S en een 48/M te bestellen. Zo kun je thuis passen welke maat voor jou het best zit. Je kan dan de mat die niet goed zit gratis retourneren via ons retourportaal. Gratis retourneren kan alleen wanneer de orderwaarde van de geretourneerde artikelen minder dan €1.000,- bedraagt. Bekijk hier ons retourbeleid.

Wil je liever geen twee pakken tegelijkertijd bestellen? Dan kun je eventueel de maat bestellen waarvan je zelf denkt dat deze het best voor jou is. Mocht die maat achter toch niet goed zijn, dan kun je binnen 14 dagen jou bestelling retourneren via ons retourportaal en in ons retourportaal kiezen om te ruilen voor een andere maat. We verwerken je ruiling dan bij binnenkomst van de retour.

Mocht je vragen hebben over het maatadvies, dan kan je altijd je vraag aan ons stellen via service@thegarrison.nl of via de chat. Deze kun je openen door op de groene button te klikken, links onderin. Wij streven er na om het binnen 24 uur antwoordt te geven op je vragen.

Categorie: Vragen over maatadvies
Categories:

0
    0
    Uw winkelwagen is momenteel leeg.