Maattabel

Laat je adviseren via maatadvies

Het bestellen van een kleding online kan soms lastig zijn. Daarom helpen wij je graag bij het bepalen van de maat die het best bij jou past. Klik op de knop maatadvies die bij elk kostuum getoond wordt. Je vind de knop bij elk kostuum onder de knop toevoegen aan winkelmand. Vul je lengte en gewicht in en selecteer jouw postuur. Druk dan op bereken jouw maat, zodat de best bijpassende maat in jouw scherm verschijnt.

Het is het meest waarschijnlijk dat deze maat bij jou past. Blijkt het naar het passen toch anders te zijn. Dan mag je het kostuum gratis retourneren voor een andere maat of eventueel geld retour.

 

Bonus tip!

Laat het pak innemen door een kleermaker: Of je nou in de winkel een pak koopt of hem online besteld. Het is nagenoeg nooit in één keer perfect. Soms zit een pak in één keer goed. Maar zit de pantalon, gilet of colbert iets te ruim, of zijn de broekspijpen of de mouwen te lang? Laat hem dan innemen door een kleermaker. Innemen van een pak kost niet veel. Zo heb je via TheGarrison.nl een perfect zittend pak voor een goede prijs.

 

Maattabel & advies

Hieronder vindt je de maattabel. Hierin word aangegeven welke maat het best bij jou past. Kom je er niet uit? Dan kan je ook je lengte en gewicht door geven via de chat. Je krijgt dan een advies welke maat het best bij jou past. Blijkt achteraf de maat toch niet bij jouw te passen. Dan mag je het product gratis retourneren voor een andere maat.

Hoe weet ik welke maat moet bestellen voor Caps?

Om de juiste maat cap te bepalen is het belangrijk om te weten wat je hoofdomtrek is. Je kan je hoofdomtrek opmeten met een meetlint. Als je weet wat je hoofomtrek is, kan je bekijken welke maat het best bij jou past. Door een optie kiezen te selecteren komen de maten tevoorschijn. Je kan dan zien aan de hand van je hoofomtrek welke maat je moet bestellen. Wanneer je bijvoorbeeld een hoofdomtrek van ongeveer 57 meet is maat M het meest relevant voor jou. Heb je een hoofdomtrek van ongeveer 61cm. Dan ga je voor XL.