peaky blinders the garrison

Peaky Blinders - The Garrison - Thomas Shelby style - Webshop

Peaky Blinders

Peaky Blinders is een TV-serie welke zich grotendeels afspeelt in Birmingham, Engeland. Wellicht ben jij al bekent met de serie en is dat de reden dat je op deze webshop terecht bent gekomen. Want ja! Leven als een Peaky Blinder is toch het mooiste wat er is!

Leven als een Peaky Blinder

Wellicht verkies jij ook de voorkeur naar een leven als een Peaky Blinder. Eentje zoals Tommy Shelby hem leeft. Gewoon schijt aan iedereen. Stijlvol gekleed met een glas whiskey in je hand.

Hoewel het niet direct een goed idee is om het volledige leven van een Peaky Blinder over te nemen. Is het leven in style van een Peaky Blinder uiteraard goed te doen! Maar waar haal jij je spullen vandaan?

The Garrison

Ken jij de Peaky Blinders? Dan ken jij uiteraard The Garrison Bar. Vanaf vandaag is dat waar jij heen gaat wanneer jij je spullen nodig hebt. The Garrison!

In The Garisson vind jij alles wat je nodig hebt om te leven als een Peaky Blinder. Kleding, Suits, Karaf en glazen en de details die er toe doen vind jij in The Garrison.

By order of the Peaky Blinders!!

Kortom ga naat de shop om te kijken of wij hebben wat jij zoekt.

Peaky Blinders Cadeau

Zoek jij naar een origineel cadeau en is jouw man ook een echte Shelby! Kijk dan eens in ons assortiment, daar zit vast iets tussen wat jij zoekt!

Zoek jij iets wat wij niet hebben?

Zoek jij iets in Peaky Blinders style en hebben wij dit niet in ons assortiment. stuur dan gerust een mail en laat ons weten wat je zoekt. Zo kunnen wij voor jou op zoek gaan en wellicht dit toevoegen aan ons assortiment. Neem ook eens een kijkje in The Garrison Bar en praat mee over The Peaky Blinders